40 jaar Autobanden Sooi, een bandencentrale met een rijke geschiedenis

Sooi Boonen is de stichter van Autobanden Sooi. Na verschillende jaren ervaring in de bandensector op te bouwen, en met de aanmoediging van klanten, startte Sooi Boonen in 1981 zijn eigen bandencentrale op in Kasterlee.

Sooi specialiseerde zich in verkoop en wissels van autobanden, en ook de verkoop en depannage van banden voor zware bedrijfsvoertuigen en landbouwvoertuigen.

De bandencentrale Autobanden Sooi groeide snel dankzij het harde werk van Sooi. Na enkele jaren werd deze bloeiende onderneming verder uitgebouwd met vestigingen in Hoogstraten en Kasterlee.

Autobanden Sooi is een bedrijfsfamilie voor wie noeste arbeid geen onbekende is. Hun sterke servicegerichtheid en grote flexibiliteit om elke dag klanten te helpen, gecombineerd met een zeer nuchtere en no-nonsense mentaliteit maakt het verschil in de bandensector.

Sinds 3 oktober 2022 is het filiaal van Kasterlee na 40 jaar verhuisd naar de nieuwe vestiging in Turnhout.

Ter ondersteuning van de groei van deze bedrijfsfamilie Autobanden Sooi en de vraag naar verdere professionalisering als bandenservicebedrijf was AUTOBANDEN SOOI al enkele jaren intensief op zoek naar een nieuwe locatie in de regio. De site aan de Steenweg op Zevendonk 165, 2300 Turnhout, beantwoordt in alle opzichten aan de vereisten:

  • sterk zichtbaar op een belangrijke invalsweg van de hoofdstad der Kempen
  • de onmiddellijke nabijheid van diverse industriezones
  • een voldoende ruime site van 1,3ha om alle activiteiten
    nu en in de toekomst mogelijk te maken

 

Het moet gezegd worden. Autobanden Sooi heeft sterke, intrinsieke bedrijfswaarden.

Bedrijfswaarden

#1 Vakmanschap­/deskundigheid

Bandencentrale Autobanden Sooi kan terugkijken op 40 jaar vakmanschap en deskundigheid met zeer gespecialiseerde kennis in banden voor zware voertuigen landbouw en industrie. Autobanden Sooi zorgt dagelijks voor de veiligheid van vele chauffeurs op de baan en gaat daar niet lichtzinnig mee om.

#2 Flexibel oplossingsgericht "ja!"

Autobanden Sooi is een no-nonsense en hands-on, Kempisch bedrijf. Een bedrijf dat denkt in oplossingen, niet in problemen. Meedenken, klanten dagelijks, letterlijk verder op weg helpen, is hier het motto.

#3 Customer excellence

Customer excellence staat bij Autobanden Sooi voor de excellente service die het bedrijf, zonder uitzondering, voor elke klant nastreeft.

#4 Gelijkheid

Autobanden Sooi is trouw aan eigen waarden, eigen bedrijfscultuur. Dit resulteert in sterke relaties met de klanten. Hierdoor kan bandencenter Autobanden Sooi rekenen op een loyaal cliënteel. Autobanden Sooi draagt hierbij het motto ‘gelijkheid’ hoog in het vaandel.

#5 Ambitieus ondernemend

Met de nieuwe vestiging in Turnhout zal er voelbaar ook meer ruimte komen voor een innovatieve en ruimdenkende mindset binnen de autobandensector. Autobanden Sooi wil het, als bandencentrale, duidelijk anders en nog beter doen, mee evolueren met de tijdsgeest.

#6 Consistent kwalitatief

‘Consistent kwalitatief’ wil de bandencentrale Autobanden Sooi de opgebouwde reputatie uit het verleden in ere houden. De service, de hartelijke ontvangst, de beleving in de nieuwe vestiging, de kwalitatieve banden, … klanten kunnen er bij Autobanden Sooi, telkens op vertrouwen en keren daarvoor ook telkens weer terug.

Iedereen welkom
Iedereen gelijk
Iedereen service
Iedereen content

Op zoek naar een job in een bandencentrale met toekomstvisie?

Sluiten jouw waarden aan op die van bandencenter Autobanden Sooi en wens je deel uit te maken van een no-nonsense en hands-on team?

Stuur je kandidatuur naar info@autobandensooi.be

Autobanden sooi bvba

8:30-12 & 13-18h (ma-vr) 8:30-12h (za) 

BE0428.138.204
www.autobandensooi.be

Turnhout

Steenweg op Zevendonk 165
2300 Turnhout
info@autobandensooi.be
014 85 03 85